.

I learned so much from my mistakes... I'm thinking of making a few more.

Ozzy

Har nu läst klart ozzy osbournes självbiografi, fjärde gången jag läser den. Men jag skojar inte när jag säger att det är den bästa bok jag läst i hela mitt liv. Tar ungefär halva boken innan jag fattar att det verkligen har hänt på riktigt, han sitter verkligen och skriver ner sin livshistoria, ganska sjuk, sjukt bra. Nu ska jag snart slänga mig i sängen, stannade hemma från skolan idag pga halsont och illamående, får hoppas att jag mår bättre imon :) Sleep tight.

Känslan att veta att du finns, gör mig helt varm inombords.


Finally home!

Äntligen hemma efter en hm ja smått galen helg i Karlskrona, har haft riktigt jävla sjukt kul, har dock bara sovit typ 5 timmar på hela helgen, men det är en annan femma. Som sagt, sjukt kul och hatar att jag va tvungen att åka hem idag, har bara njutit av att ha min fina nära mig hela helgen, att somna i dina armar är det finaste som finns.

Karlskrona!

Jaha om ett par timmar drar jag mot Karlskrona, spenderar helgen där och hem på söndag, gonna be azzum! :)

Utslängd

Utslängd från huset.. Utan mat, utan pengar, utan varma kläder. Just perfect.. men men har väl bara mig själv att skylla. Men ibland blir det bara för mycket, har bara lust att slå ner någon, sen andra sekunden känner jag för att sitta i någons knä å gråta. Ja ni har nog alla varit med om den känslan.


In my bed

Ja som rubriken säger, in My bed... Faktiskt ganska trött så ja det blir väl att sova snart iaf :) hm ja imon blir det förmodligen fest.. Så tänkte att jag lägger ut en passande bild men det verkar ju inte funka :/


Dag på stan!

Har haft en väldigt trevlig mysig dag på stan med mina kära syskon :) Har gått så jävla mycket så det känns som att jag har träningsvärk i benen, haha ja jag är lat :) Köpte ett par jeans å en tjock tröja, bilder kommer kanske senare om jag orkar :)

Like The Good Old Times.


Ny soffa

Va inne i stan med pappa innan å hämtade soffan, nu är den monterad å klar.. Jävligt skön, ligger som en kung å kollar family guy å väntar på att house ska börja. Ganska skönt att veta att man inte behöver gå upp vid 05.30 imon utan att få sova huuur länge som helst. Stekte pannkakor innan, för alla er där ute som bryr sig om min trista vardag, så skriv upp det!! :)


Nom nom

Godmorgon! Ligger i frugans säng å äter godis å kollar på Tarzan... Eller ja frugan sover så JAG kollar Tarzan... Senare idag vet Jag inte riktigt vad som händer men jag hoppas på något kul. :)