Hejhej!

Tja, jag lever fortfarande, solbränd å fin.. Det va ett tag sen nu, hoppas att ni har en fin sommar! :)


nu äre mat som gäller!!!! :DDD

hej jag vill bara säga att jag kan saraslösenord llika mke som hon kan mitt, hahahah. såå bloggar hon på min bligg ska juag fan blogga här, höhö :D just nu lagar vi köttbullar o makaroniiiiis  o snart ska vi äta dom o sen sova. ta hand om varandra o ha de jäääättebra, puss o kram, frugan/jessica ♥

Goodbye fuckers!

Lägger ner bloggen nu resten av sommaren tror jag, likaså facebook å mobilen, ni når mig endast på MSN om det ä ngt, have a fucking good life för det ska jag ha!


Vill bara säga att jag fortfarande lever, eller ja...

Ja jag lever fortfarande, eller ja halvt iaf... men det behöver vi inte tjabba om nu, kommer ta en bloggpause tror jag, har inget att skriva och orkar inte heller för den delen. Kommer bara bli en massa jävla depp inlägg som börjar med- ååh jag saknar dig, önskar att du fortfarande var min. Och det ä det ju fan ingen som vill läsa, så hejdå!

Va bah tvungen, i still fakking löve u...

Köttbullar flyger och jessica gråter...

Vi bestämde oss för att fixa lite käk, makaroner o köttbullar! Jessica kastade en köttbulle rakt på några papper så det blev flott på dom, vi sitter och garvar, jessica börjar gråta och vi inser att vi är nog för trötta för att va seriösa. Jessica spelar just nu GH hon har träffat ca 2/10 noter, och utbrister- DET GÅR BRA NU!!

haha, det "råkade" bli så att vi fixade 2 tågbiljetter till kääälmar imön, så eh ja vid 11.58 imön ä vi på väg te kalmar, det ä ju lite mysigt, förmodligen blir det stchlm på fredag, ingen som ska dit som vi kan åka med?-hör gärna av er isf.. :)

Kan inte vända bilden, men faaaasen vad snygg man va en gång i tiden!

Solaaaaa

Tja, är fortfarande hemma hos jessica. Igår va vi hos hennes kusiner en stund sen drog vi hem till rottne igen och eh ja... Idag har vi oxå vatt hos hennes kusiner och solat lite med, nu ska vi snart bege oss mot lilla Braås. :)
ehm ja det va väl lite update om vad som händer..:)

Hmm det funkar inte att lägga ut bilder så...

Alltid lika kul att köra bil med mamma...

- STANNA!!! BROMSA, BROOOOOMSA, VÄXLA NER... VÄXLA NER, BROMSA DÅ FÖR I HELVETE!!(med militär röst)
- mamma, det är 8meter kvar till stop skylten...
- JA MEN BROOOOOMSA!!!!, SVÄNG FÖRSIKTIGT SEN!!!, SVÄÄÄNG SAAAAKTA... SAAAAKTA SA JAG!!!

så brukar det låta när jag kör bil med mamma och sen när jonas kör:

- Stanna lite längre fram, du kan bromsa om en stund... (med mjuk röst)
- sååååja jättefint, jättebra sväng, du är såååå himla duktig...


En helt random bild från valborg... älskar att det bara ä frida som fattar att jag tar kort... :P



guitar hero nörd som jag är...

Har nyss slått ihjäl ett par timmar genom att spela GH. Vill bara säga att jag vill ha slipknot/korn till gh, visst jag har metallica och det ä jävligt nice men ngt nytt hade ju inte skadat...

pdfhijkdlfmb

Tja.

Kom hem för en stund sedan, har vatt hos "mormor" idag å målat huset, jobbigt och otroligt tråkigt, men visst har man inget val så har man inte. Just NU äter jag godis, funderar lite o lyssnar på musik, kanske ska träffa frugan ikv, vet inte riktigt, är fett sur på allt o alla så det kanske e lika bra att hon stannar hemma, dock har jag inte lust att va hemma o bara dega, har lust att hitta på ngt men vafan.. HUAjökfadebsoökgnjs HEJDÅ!

hittar ingen bild att lägga ut, ni får fan klara er utan!


äpplen...

de var en gång två äpplen som satt i ett träd. Det ena föll ner.

då sa de andra: moget....

Med det skämtet säger jag Godnatt!


Three Days Grace.

TDG- Three Days Grace är ett av alla mina favoritband, kan ALLA deras låtar utantill och hoppas varje år att det står att dom ska göra ett besök till Sverige, eller i närheten. Man bara MÅSTE älska deras låtar, texterna är underbara och rösten är toppen!


Påtal om att välta kor...

Dagens MSN-konversation...

X- vart va det du bodde nu igen?
Jag- utanför växjö...
X- vart utanför?
Jag- Braås...
X- åhå en bonde ;)


WTF???

Besvikentjej.se

Har väntat hela dagen på att frugan ska messa så att vi kan träffas, ist får jag ett mess där hon skriver- "jag sticker till martin ikv", jaha  tänkte jag.. Skulle inte vi träffas? Men OK jessica... OK bara dissa mig, det ä lugnt, jag som hade som plan att vi skulle supa oss redlöst fulla och välta kor, men visst om du hellre hänger med martin så blame yourself att du missar min fina idé.

Något man kanske ska satsa på..?


Hade lite planer på dagen men....

Tänkte att jag skulle duscha- baka ngt o sen kanske städa lite... Duschat har jag gjort, började städa lite smått men sen insåg jag att det va roligare att äta chips och sitta vid datorn.. Baka gör jag väl typ sen eller ngt... Men NU ska jag fortsätta äta chips, ehm ja det här va ju lite onödig info.. but what tha hell..


SUCK

Bara för att jag lägger ut en bild på när jag klipper gräset så 2sek efter det så ropar mamma- saaaara kom ner och klipp gräset... Åhhh, but so i did, svettigt och typ 1h senare så ä jag här igen, svettig, hungrig och trött.. Gaah asså det ä ju verklkigen ingen liten gräsmatta vi har.. Aja nu ska jag hoppa in i duschen.

jdetkgaölshfjkf

Riktigt otroligt skillat att jag somnade på mina hörlurar, när jag vaknar så är dom heeeelt pajj. Verkligen jättekul, yay lixom. Åhh typiskt mig, aja nu ska jag kanske gå upp ur sängen iaf... Fast why?- jag har ju sommarlov så jag kan ju ligga här precis huuuuur länge jag vill!

Bloggar kanske senare...

Random bild när jag klipper gräset... Jessica som tagit den!

fakking home biatches...

När jag insåg att jag satt i ett rum med ett antal sovande pojkar så leavade jag huset, filmen sög ändå... Övertrött o svinhungrig ska jag ta mig ngt att äta och sen... sova kanske? eller ja vem vet, kanske ngn av mina vänner som vaknar snart som kanske messar mig *hoppas..

KYSS!

Dillchips och Cuba cola...

Dillchipsen och cuba colan är inhandlad, om ca 30min drar jag mot Jonas och det vankas filmkväll/natt! Vet inte riktigt när jag kommer hem men förmodligen rätt sent ;)  heheh, ha en toppen tisdag för det ska jag ha ;)


mot stan....eller?

Godmorgon folket.

Sitter här och funderar på om man kanske ska dra in till stan? Dock jobbar alla så då får jag väl la dra in själv,, kanske inte sådär jättekul men jag har verkligen inget, absolut inget att göra. Nu ska jag duscha, käka ngt o sen får jag se vad som händer..!



Såhär brukar det se ut hemma hos Jessica... tassan (1) jag har tassan 2 hemma hos mig ;)

Visiterad av en p12:a.

Solen försöker tränga sig igenom dom tjocka molnen, humöret är på topp, det lila bandet sitter runt handleden och dom första bärsen är sänkta. Ja men självklart snackar jag om sweden rock. Jag och Jessica går och skrattar förtjust och är uppspelta, vi har precis vatt och käkat och ska in på festival området igen för att lyssna/kolla på Mustasch. Lyckan är helt enkel total. Ända tills vi kommer fram till entrén, det är fullt av folk ÖVERALLT, förrutom vid en "port" så vi bestämmer oss för att gå in där då. Självklart så blir man visiterad, för att kolla så att man inte har vapen/dricka osv osv på sig... När vi väl är framme så ja då står det en p12:a.. (pojke på 12 år) och ska visitera.. och man bah- WTF?? han är lixom 12 (!!!) och börja taffsa lite äckligt mycket på både mig och jessica... Ner över hela ryggen, ner på rumpan och upp över magen, ja helt enkelt obehagligt. Jag kollar lite surt på honom och han ler ett litet peddo smile tillbax. Han kollar ner i marken sen kollar han på mig igen och säger ngt i stil med- Du kan gå in...hiihihh. Jaha tänker jag och trallar in, Jessica går bakom mig och det är hennes tur att bli taffsad på. Jessica har dock en liten handväska med sig (som hon blir tvingad att öppna och visa vad som är i den) Vilket inte är mer än 2 kameror. Han tar lite väl mkt på henne oxå och sen får hon komma in. Jag tycker det här va sjukt äckligt så ja nästa gång jag kommer och ska gå in så går jag till en tjej, hon halvskriker *tjaaaa* läget? och sen är det bra, hon bara drar med handen över tröjan, inte mer med det. SÅ det ska vara. Inte någon lite kille på 12 år som tror att han har makten, hade kunnat peta på honom med lillfingret och han hade ramlat...

Aja inte mer om det. Kom hem för en stund sen och ska snart dra mig mot duschen... om jag orkar vill säga. PUSS!



En bild som jag inte lagt ut (tror jag inte) har den just nu som bakgrundsbild... verkligen LOVE på denna bilden, heeeeelt nyktra och taggade till tusen, eller ja iaf taggade ;)


Fan vad alla är lama...

Fan vad alla va lama idag, ingen som messar, ingen som svarar på mess heller för den delen, ingen som skriver på msn/facebook. Fan this sucks, får väl helt enkelt stänga av datorn å typ lägga mig i soffan oh kolla Metallica... Åhh har lust att försvinna bort härifrån ett tag.. aja fan godnatt eller ngt..

finally!

Efter att ha suttit bänkad vid tv:n från klockan 18 så är det äntligen Metallica på scen!!! Gaaah, löööve it... 5-6 timmar framför tv:n med massa bra musik, dock är det snart slut på kvällen, slutar klockan 00 tror jag..?



Gotta löööve Metallica lixom, ska oxå ha en sån sen!! (kusins fästmans tattuering...)

i väntan på metallica.

I väntan på metallica så tänkte jag att jag skulle fixa lite popcorn, and yes i did it again, jag brände mikro popcornen... Ja vi lämnar det där. Verkligen inga kommentarer. Nu ska jag fortsätta lyssna på Slayer som spelar just nu, äta mina brända popcorn och bara njuta...

Slökollar lite på tv...

Ligger i soffan och kollar på svt2- "the big 4" , metallicas konsert som sänds, däremot så spelar megadeath nu, suck, bort med skiten och in med metallica. Aja anyway så åkte jessica nyss hem och jag funderar starkt på att gå oh lägga mig... Fast lär ju ändå somna här så, haha!


sorry for bad uppdatering...

Förlåt för dålig uppdatering, men har haft fullt upp heeeeela tiden. Igår vid 19.15 så bestämde vi oss för att dra till stan so so we did. Väl där inne så bara drog vi runt lite och schtekte... Inga pengar och ingen aning om hur vi skulle komma hem så blev det iaf 02.15 bussen hem (jessica hade lite sparpengar, haha) När vi kom hem så kollade vi på tarzan, eller ja- Tassan, som vi uttalar det, haha! Och idag så vaknade vi för en stund sen och kollade på tarzan (igen) och nu ska vi snart dra ner och käka ngt, får se vad som händer senare idag.. Puss! :)



Åhhhh mina älskade converse när dom va nya, vilket dom inte är längre... :(

btw, fan vad cp texten blev, aja!

.

ehnjwkäo
Hello.

Vill bara inleda detta inlägget med att säga - Hej! , haha kul jag va nu..
Jessica ligger i sängen och degar, jag sitter här och väntar på mat, hehe :) Ikväll drar vi kanske in till stan, vet inte riktigt hur vi kommer hem än men det löser väl sig :)
NU ska jag på toa, hehe... ha en bra lördag!


hehehe

Ska dra mot stan och kolla på bio med Tilda, riktigt jävla fakking längesen vi gjorde nått tsms... ska bli riktigt kul :) Hittar inte mitt busskort så messade frugan..

Jag- btw, haru mitt busskort?
frugan- nae...har du mina ringar?
jag- haha nej xD fan vi tappar alltid bort allting...

Suck, så nu vet jag inte riktigt vart mitt busskort är.. aja skitsamma, måste dra nu! :)