Väntar på att conny ska komma...

Sitter här och äter cheezballz och väntar på att conny ska komma... Blir väl inte mer uppdatering idag, förmodligen kanske ngn imon, annars ha en bra helg :)

En powernap på 1timme va ju inte helt fel.

Sovit ca 1timme nu, riktigt underbart skönt, funderar på att sova en stund till men fan lite måtta får det väl kanske va, har lust att dra in te stan men ah det skiter sig nog.. :( Imön blir det som sagt va bio med thilda, på lördag ska jag göra ngt men kommer bah inte på vad.. aja det löser sig :)



Bild i repris..

Bara för att jag har sjukt tråkigt.

Ålder- 16
Bor- Braås
Syskon- 2bröder
Längd- 161-162cm (stor tjej!)
Vikt- ca. 47-48kg...
Hårfärg- just nu blond... är nog rätt blond i vanliga fall..vet inte rikigt har inte sett min riktiga hårfärg på typ 6år..
Ögonfärg- Blå
Musiksmak- Ehh jaa Slipknot/volbeat/takida/korn/avenged sevenfold! (L)

Cider/Öl- både och
Sol/regn- Sol!
Värme/kyla- Värme
Läsk/Saft- Läsk
Musik/Tystnad- MUSIK!!!

Favoritfärg- Svart, helt klart
Piercingar- Öronen och naveln.. vill ha i läppen...

Dagens:
Klädsel- Bikini och shorts
Frisyr- Ehm ja lockigt fluffigt, allmänt cp
Mat- Nudlar!
Musik- Before i Forget- Slipknot

Nuuuuu vet ni kanske lite mer om mig, hehe :)





Hur tänkte jag här?

Sitter och lyssnar på en av alla mina spellistor på spotify. Bland Takida, Volbeat, Overkill, helloween, slipknot, korn osv.. Ja där kommer värsta kärleksballaden mitt i allt, och då undrar jag- vafan tänkte jag här? Hur i helvete har den låten hamnat där? jag måste ha lagt den på fel lista, eller? eller tyckte jag att den låten passade in bland dom andra? Jag vet inte och kommer aldrig få veta. Men hursomhelst så va det här riktigt riktigt konstigt. Hmm, jag slutar aldrig förvåna mig själv.. haha! :)


aah just det skulle visa mitt laptop skydd...



Pretty awesome, aiight? ;)

Jaha undra vad man ska göra idag...

Jaha undra vad dagen bjuder på idag... Alla verkar ju jobba och sluta värsta sent, så jag får väl helt enkelt... ligga och glo på film hela dagen eller typ sola eller vafan som helst.. :)
Kanske ska börja med att käka ngt, fast det ä ju ganska onödigt...Har iofs lite godis kvar som man kanske kan trycka i sig. Aja hur som helst så ska jag iaf gå på bio med thilda imon, baksmällan2 blev det :) Hoppas den ä lika bra som ettan :)



Ehm ja ingen kommentar om bilden...


Vill bara visa hur solbränd jag är...




Diggar min solbränna stenhårt!

Wiiieheheh.

Kom precis ut ur duschen och sitter här och degar lite.. har ansiktskmask i hela facet, ser ju lagom mysigt ut, haha! :) Nu ska jag nog ragga upp ngn att träffa... Hoppas att ngn är hemma... :)

Och nej jag har ingen tröja på mig...

Klippt gräset och schtekt lite.

Halloj. Har klippt gräset idag, gick runt i bikini och ja, varmt va det. Efter det så satte jag mig i solstolen en stund, riktigt nice bränna har jag fått (nooot) ser sjukt ut.. aja skitsamma! :) Ska snart dra mig mot duschen sen får jag se vad som händer :)

schteeeeka

Godmorgon.

Vaknade av att jag fick ett mess (vilket jag aldrig brukna vakna av annars, suck!) men men det va väl kanske lika bra det, nu kan jag ju ut och lägga mig och schteka i solen om en stund, ska bah leta upp min bikini, en vattenflaska och kanske ngt att äta... haha! :D

Ja just det, va ju i Ullared igår med fritidsgården...Va riktigt kul faktiskt, inte sådär jättemycket folk och ah. Köpte lite allt möjligt smått och gott.. kan skriva upp allt jag kommer ihåg..

- Parfym (vanilj)
- Rakhyvlar.
- 2st linnen.
- Ansiktsmasker.
- Sminkväska- Björn Borg.
- Laptop "skydd"- en grej man sätter på locket så blir det inte så repigt...
- TARZAN 2!!!!- Dagens bästa köp!
-
Shampoo, Balsam.
- Nagellack.
- Kajal.

hmm kommer inte ihåg ngt mer... är ju säkert massor jag glömt. Men saksamma! :)
Kommer 2 bilder från båten till Gotland med...

Nyvaken tjej....


Jag vågade aldrig gå så nära kanten... hahah!







Mot duschen och vidare..

Ska snart dra mig mot duschen.. är ju hemma hos frugis nu, va inne i stan en stund innan idag (självklart blev det donken) sen gled vi bah runt lite... Fick födelsedagspresent av frugis med... Ett par jättesköna "sovbyxor", fick ju tydligen inte gå runt i mjukisar här längre så fick ett par halvkorta byxor :) sen nagellack med (lånar ALLTID jessicas mammas nagellack när jag är här...) Så nu har jag ett eget, hahah! :)

Ska inte blogga mer.. Drar till ullared imln- fakkin awesome...



Bild från alla <3 dag... fasen vad kort hår jag hade. hehehe :)

Jag spottar aldrig ut min snus innan jag....

Ville bara tipsa om en låt, ehm ja ni får helt enkelt tolka det här preciiis som ni vill, dock är den riktigt skön... Eddie meduzas dotter så man ä ju inte direkt förvånad but.. here it comes..



Blod svett och tårar.

Godmorgon. Vaknade för en stund sedan av att en fin vän ringde och väckte mig (tack!). Ska snart dra mig mot tandläkaren. Men först vill jag berätta att jag vaknade helt fakkin svettig inatt, skulle tända lampan och stack mig på ngt så fick ett sår på fingret,blödde som sjutton!, sen blev jag ju allt lite ledsen när jag tänkte på att jag ska till tandläkaren, gaah hatar det. Aja whatever... Det är oxå bara några få veckor (?) kvar tills Frida åker till australien, har inte pratat med dig på jätteläge and i fakkin miss u babe!!
Nej nu ska jag resa mig från sängen och typ... duscha, jaa det ska jag göra! Ikväll sticker jag nog till Jessica eller kommer hon hit, inte riktigt bestämt än, i vilket fall som helst så drar vi nog in till stan, till martin eftersom han sticker till typ Turkiet imön..:)

Detta är nog den enda låten jag är riktigt jävla trött på, såååå uttjatad.. Men ack så bra ;)




Hemma igen.

Ville bara säga att jag är hemma igen. Hel och ren, eller ja jag var inte ren men nu har jag duschat så nu är jag nästan FÖR ren. Om man nu kan va det. aja skitsamma. Hejdå! :)

Då var man här igen.

Jaha då var man här igen. Alla ska duscha på en gång, alla springer runt och packar det sista. Det är helt enkelt kaos här hemma just nu. Ni vet hur det är den där lilla stunden precis precis innan man ska åka, alla är arga för att dom inte hittar tandborstar osv. Ingen har hunnit äta något och är tjuriga. Och sen när man hör mamma ropa- Baaaaarn kom ner nu, ja då ska man vänta typ en 15 minuter till för då har hon precis börjat sminka sig, det tar ju ett tag. Sen tillslut så tar man tag i sitt liv, tar sin väska och går ner. Väl nere i köket är det ännu mera kaos, det ligger kassar överallt och en stressig mamma springer runt som en vilsen dåre. Bara jag som har det såhär hemma hos mig? Iaf så när man väl är nere, tagit på sig skorna och ska gå till bilen, ja då har man ju självklart glömt hälften av grejerna uppe och måste springa upp igen och hämta dom, ja då måste man ta av sig skorna och då tar det ännu längre tid. När man väl hämtat grejerna, tagit på sig skorna igen och ska bege sig ut till bilen, ja då ska självklart någon på toa också, ja men då är det väl bara till att vänta, igen. Resten av familjen går ut och trycker in allt i bilen, det som inte får plats, ja det får man helt enkelt trycka in i minsta lilla hål iaf. ALLT ska med, även om man inser att man har way to much med sig. Barnen packas in i baksätet i bilen. Det är trångt, det är varmt och alla är hungriga. Alla pluggar in hörlurar i öronen och säger inte ett skit på hela resan. Är det bara min bilresa som brukar vara så? Det jag ville säga är att jag helt enkelt älskar att åka iväg med min familj. Glad midsommar på er!



Bild från nianfest. Erik-Jag-Tobias.


fakkin sucks

Fyfan vad det här suger. Gaaah vill verkligen inte till öland imon men vad ska man göra?- men det kommer lätt bli den sämsta midsommaren någonsin.... åhhh!! Aja nu ska jag nog messa ngn rolig person... hmmm undra vem bah... Finns förmodligen inget fakkin internet på fittön heller så ja detta lär väl va mitt sista inlägg...hejdå och hoppas ni får en bättre midsommar än mig....



Gaaah vill ha sommar!!!

Hello biiitches

Heeeeelo biiitches. Sitter i sängen nu, är inne på msn och camar lite med en störd person.. och snackar med lite trevligt folk :) Pratade lite i telefon innan och ah :) Börjar fan bli lite trött (igen) haha, ehm imön kommer nog frugan hit och sover här hoppas jag, sen på torsdag så blir jag förmodligen tvingad att åka till öland, gaah life sucks... Nej nu ska jag fortsätta va lite "social" mot mina vänner på msn,, sleep tight :)


hemma i min ensamhet...

Hemma igen. Jävligt förbannat tråkigt och drygt om jag får säga det själv. Verkligen inget att göra. Resten av familjen ä ju öxå hemma men dom kan ju bara dra åt helvete. Nu ska jag ta ngt å käka sen lägga mig i min sköna soffa och glutta på ngn film, sen städa lite (kan behövas) sen typ duscha sen sova igen och hoppas att morgondagen blir bättre...Midsommar så försöker morsan tvinga mig att hänga med till öland och man bag FETT NEJ asså, aldrig i hela mitt meningslösa liv att jag häger med till öland och sitter i en möglig husvagn med familjen. Inga kompisar ingenting, det kan dom ju bara glömma direkt att jag hänger med. Får väl försöka övertala dom att jag stannar hemma. Mina 2 bröder hänger ju med, räcker inte det lixom? Aja nu ska jag inte sitta här och klaga mer...




Trött sara i jessicas säng... heheh

Godmorgon!

Godmorgon!

Jag och frugan har precis vatt nere och käkat lite tacos som blev kvar sens igår :) Mammi kommer och hämtar mig om en stund.. SUCK vill inte hem, men men liiiite kanske man ska va hemma, men ändå så jävla segt.
Midsommar vet jag fortfarande inte riktigt vad som händer, hoppas verkligen att det händer ngt kul iaf...Annars får man göra det bästa av det man har ;) Nej nu ska jag kanske va lite social mot jessica, ingen bild idag, orkar inte lägga ut ngn :p   hejdå!

TARZAN ♥

Godmorgon.

Hemma hos Jessica nu, eller ja jag kom ju igår. Vi kollade på tarzan (ja ni läste rätt) och efter det jönssonligan, drack juice och åt jordnötter, fin kombination! :) Idag vet vi inte riktigt vad som händer, ska nog fixa mat tills ikväll (tacos) hoppas vi lyckas... Det spöregnar ute så vi kan ju inte v ute sådär jääättteeemycket, GAH det är fan sommarlov, borde va fint väder... Bloggar kanske senare idag... PUSS!



finfin bild från josses student..

så fakking snygg!





GRRR!- såååå sjukt snygg... nu ska jag fortsätta kolla på min älskade film.. The boondock saints! :)

Da da dam da da dam

Godmorgon! Hoppas ni har sovit bra för det harinte jag gjort.. ;) haha jo det har jag faktiskt, jessica är lite bråkig ibland men vafän! :D Lördag idag och vi har ingen aning om vad vi ska göra, får helt enkelt se vad vi hittar på, ta en dag i sänder lixom :)
Bloggar nog lite mer sen, puss sålänge :)


hemma hos frugiiiis nu!

Hemma (hos frugis asså) ;) hihi vi snackar skit, messar och lyssnar på hjalle och heavy, hahaha!
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, antagligen ngt galet ;) sover här sen med, vet inte när jag kommer hem imön, OM jag kommer hem vill säga ;) vem vet, kanske flyttar in hit, hade ju inte vatt fel... Är ju ändå sommarlov så ;) hihi nej nu ska jag nog va lite social mot min babe :)

Pusss!





Fett sur tjej.

Fett sur tjej, nu ska jag duscha sen dra mot frugis och hoppas att hon får mig på bättre humör, vet inte vad vi ska göra eller när jag kommer hem men skitsamma, HEJDÅ!

nejmödrbfjgäWRS

Trött hungrig tjej här! Kom hem för en stund sen, har tappat mina nycklar ngn stans så jag fick vänta på att patrik kom hem och öppnade åt mig. Nianfesten ikv och jag är inte alls taggad, har lust att dra runt i mina mjukisar hela dagen och slappa lite här och där, kolla lite film osv. Men det får jag ta ngn annan dag!
Längtar till sommar då jag och Jessica ska dra mot Stockholm, hihi :D Kommer bli sjuuuuukt roligt, bara hon och jag och leva livet helt enkelt! :) Nu ska jag nog hoppa in i duschen snart och sen kolla vadfan jag ska ha på mig sen ikväll, suck alltid lika tråkigt...



Bild i repris..?


Hunger, illamående och musikal.

Hemma efter en heldag i Braåsgården. 3av4 föeställningar avklarade, känns fiiint. Är sjukt hungrgig, dock klarar jag inte av att äta för då känns det som att jag kommer spy, fin känsla... Musikal imön med vid typ 10, sen efter det vet jag inte vad som händer mer än att det är nianfest på kvällen. På tosdag slutar vi äntligen, denna underbara efterlängtade skolavslutningen börjar närma sig!
På torsdag drar vi oxå till liseberg. Sen är det soooommmaaarrlloooove, GAH längtar så fruktansvärt mkt.. Nu ska jag kolla på en film och bara chilla lite =) sov sött! (:

Världens bästa b-rud... FRUGAN!





Nää jag saknar inte alls mitt korta bruna hår...

ingen lust att blogga, återkommer om ngn dag...


Jag längtar redan tillbaka...














Helt klart det bästa jag gjort i hela mitt liv. Längtar redan tillbaka, LÄTT att jag ska dit nästa år igen.´Blev helt tagen av människorna/musiken/stämningen, ALLT! :)


fakking fakking fakk

Sweden Rock kan jag bara sammanfatta med ett ord- AWESOME!
Vet verkligen inte vad mer jag kan säga. Stod längst fram när mustasch spelade, tog på sångaren (hihih) Träffade några asgoa stockholmare som vi satt i gräset med och drack öl, ville helt enkelt inte att kvällen skulle ta slut. Just nu sitter jag och Jessica i min säng och eh typ.. garvar åt ingenting, but hey vi är som vi är ;)

Musikalrep imön, YAYY... men men det kommer nog bli bra till sist :)
Jessica är lite aggresiv och skriker efter godispåsen hela tiden, SUCK småungar... Näeij nu ska vi nog ligga och snacka lite (hoppas jag) hihih, Godnatt :)


 (kan inte vrida bilden)

SWEDEN ROCK!!!!

Det regnar. Jag har lockigt hår. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag är hungrig. Jag hittar inte min iPod. Men allt det där spelar roll, wanna know why?- för det är SWEDEN ROCK idag, och det kommer bli helt fuckking awesome crazy fittcpbög sfkkNGISEOÖ KUL!!!! en hel dag med massa bra musik och bra vänner, GAH life's wonderful! btw, kul att jag nyss började tjabba med pappi, suck. aja skitsamma, nu jävlar!






heeeeemmmaaaa

hemma nu från "storasysters" student, har haft det meeeeega trevligt, har druckit champagne och bara schtekt! :D
Hjälpte till lite med såklart! Nu ska jag nog snart sova, SWEDEN ROCK IMÖN!!!! GAAAAH vad kul det kommer bli!





Är man snygg så är man...

student imon, igen.

Va i stan innan idag och köpte lite kläder till "storasysters" student imon, (det ä egentligen Jessicas storasyster som tar studenten) sitter just nu med färg i håret, lite spontant ;)
Ska dra mig mot min sköna säng sen tror jag, sviiiiintrött!


bosätter mig i vardagsrummet.

Är 1208714 grader varmt i mitt rum såååå, jag bosätter mig i soffan i vardagsrummet över natten, sjukt skönt att sova här nere. Ingen skola imön, drar nog in till stan ist :)

hooome biiiitches!

Hemma igen efter att slutat halv 12, drog in till stan sen och kollade på när kusin Dennis tog studenten. Därefter vidare mot Rottne där det var massa käk och grejer, rätt trevligt :) Nu ska jag nog ta en dusch tror jag sen får jag se vad som händer, tror inte jag drar till skolan imön, känns gaaaanska så meningslöst. Btw så är det cp varmt i mitt rum så aldrig i livet att jag sover här inatt! får bli nere i soffan ist... Bloggar kanske senare, om inte annars, sweet dreams :)



trött tjej på gotlandsbåten, haha!

blondie!

Sitter här och funderar lite. Satt och läste några "blondin"-skämt innan, så slog tanken mig att wtf? JAG är blond men jag är inte helt pantad för det (?). Jag fullkomligt hatar när det är något jag inte förstår och blir kallad för blond. Visst jag har blondt hår men det är inte därför jag inte fattar, jag kan ju färga håret brunt och forrtfarande inte fatta. Världen är bra konstig ibland. Bara för att man är tjej så ska man vara svagare än killar, bara för att man är tjej så ska man ha långt hår. Bara för att man är tjej ska man älska rosa, hell no asså! Bara för att man är tjej så får man inte älska att sitta vid datorn och spela spel. Bara för att man är tjej så ska man skrika så fort man blir lite skitig under naglarna. Suck man blir ju sååå fucking trött på allt ibland.

vidare mot ämnet jag ville ta upp..-

Varför kan blondiner inte åka vattenskidor?
- De lägger sig ner så fort de blir våta mellan benen.

Vad är likheten mellan blondiner och frimärken?
- Man slickar dom, sätter på dom och skickar iväg dom.

Vafän, man blir ju sur, antingen är det skämt om hur lite hjärnceller blondiner har eller framstår blondiner som värsta hororna. Gah vad sur man blir. Nu ska jag inte blogga mer utan kolla på film, Godnatt!


brum brum

Tjenixen!

Körde bil innan idag, fyfasen vad kul det va! Körde rätt långt faktiskt. Växlade tillochmed upp till 3:an utan att få kärringstopp, stannade vid en stoppskylt, utan kärringstopp det med. Blinkade när jag skulle svänga och allt, STOLT TJEJ!
Ska dra mot duschen nu och sen kanske kolla vad man ska ha på sig imön på Dennis student (min kusin) suck vad tråkigt... Torsdag är jag nog ledig lite från skolan (josses student) sen på fredag är det SWEDEN ROCK, GAH vad jag längtaaaar! ska bli sjuk roligt!
aja nu ska jag inte sitta här mer :P



alla älskar vi webpics, aiight? ;)

ojjjjj

Oj men herregud shiiit har inte bloggat på lääänge, lite sammanfattning om senaste dagarna...

-Lördags så var det Bautafesten i Lenhovda, har nog fan aldrig haft så kul, riiiiiktigt jävla roligt, och JA en del minnesluckor men det är så det ska va! :), Conny sov hos mig i lördags tills idag (söndag) sen så firade vi min födelsedag lite, SWEET SIXTEEN!!! hihih :) Idag (läs: söndag) så var vi vid skärsjön och grillade lite och så, Jag, Jessica, Conny, Martin, Jakob och Alexander! :) riktigt kul faktiskt, sen drog vi hem till mig en sväng och åt lite tårta och så, sen kom min kusin Sandra och eh ja det ska vi nog inte prata mer om.

Jessica ligger typ helt döende i sängen (seeeeegt) jag är inte alls trött, har lust att hitta på ngt men finns inte så mkt att göra kl 03.24 en söndagsnatt, såååå jag får väl med krypa ner i sängen snart :/
Imorgon är det musikalövning hela dagen, eller jag 10-16, hoppas att det funkar liiite iaf! :)



Fiiiiin bild tagen i lördags, haha! :)

mfksdlöjngwe HATAR RUBRIKER!!!

Godmorgon! och NEJ jag vaknade inte nu, vaknade för flera timmar sen (stolt tjej)
Börjar att tagga bautafest ikväll!, sjukt kul nu när det är fint väder med, ska hoppa in i duschen nu sen får jag se om jag bloggar senare, antingen bloggar jag inatt (hahaha) eller imön, PS. jag fyller år imön, don't forget!


Sol, svett och tårar!

Tjeeeena! hoppas allt är bra med er, själv har man ett skrapsår på benet och en krossad moppe. Va ute och körde innan, självklart kom det ett vildsvin utspringandes (ja, jag bor på landet) Jag tvärbromsar, sladdar i gruset (va på en liten grusväg) sladdar och gliiiiider. Lite smått chockad och lite lessen över min moppe så lyckas jag ta mig hem i behåll.

Men nu ska vi inte prata om detta längre för det är bara onödigt, däremot vill jag visa vilken fin present jag fick av Conny idag (fyller egentligen inte år förens på söndag men vafan)

Ps. Lägger kaaaaanske ut gotlandsbilder sen) Ds.







Jag har världens finaste pojkvän


Mitt fiiiiiina knä!


Gör väl som jag alltid gör

Gör som jag alltid gör, bloggar när Jessica duschar, segare unge finns nog fan inte. Har inte ens fått ngn mat än :/ fyfan för dig Jessica, eller (sickan) som alla kallar dig ;)
Är hungrig, trött och vill ha sol. SUCK, men visst det ä bara te att se det positivt, SNART får jag mat SNART får jag sov SNART blir det nog fint väder, sådär ja! nu ska jag lägga mig i Jessicas säng och sova lite!, ses :)

Godmorgon duuuudes!

Godmorgon dudes. Hoppas ni har sovit gott, det har jag (även om jag sov hos Jessica) haha :)
Igår så träffade vi, Conny,Martin,Alexander och Jakob... Vi va med dom typ hela natten, Vid typ 11 så ville Martin till donken å käka sooo, in till stan och käka, sen chillade vi runt i stan till kolockan va typ halv3. Hemma typ 3 och hoppade rakt i säng, svintrötta tjejer, haha! :)
Egentligen så tänkte vi dra ut till ett par klippor sen idag och bada och schteka lite men vädret ser ju inte sådär jättttefiiint ut så vet inte hur det blir med :/ Menmen, vi hitter säkert på något annat :)
har hela helgen uppbokad, men skönt att ha ngt att göra! :)
Dunkar musik nu och ska snart dra ner och käka ngt hoppas jag :D



Favorit i repris, ääälskar denna bilden!

Hos Jessica!

Hejhej! sitter hemma och min kära fru Jessica, just nu dunkar vi gyllene tider (jessica ville lyssna på det -.- )
Ska nog dra ut en sväng sen.. bloggar kanske senare :D



Gullig bild på Jessica (när vi var i kääälmar) :D